PROJECCIÓ:  DIVENDRES 18 a les 20:00h (Cinemes Maldà) Amb la presència del director Helvecio Marins

Després de recórrer diversos festivals internacionals com la Mostra de Venècia, Sant Sebastià o Rotterdam, la pel·lícula Girimunho (Remolí) -codirigida per Helvecio Marins i Clarissa Campolina- arribarà demà divendres 18 a Barcelona dins del marc del Festival de Cinema Independent que se celebra fins al dissabte a la Ciutat Comtal.

Girimunho explica la història de Bastu, una dona de 81 anys que viu en un poble de l’interior del Brasil, i que després de la mort del seu marit tracta de trobar la seva nova vida. Partint d’una ciutat real i la seva gent, la pel·lícula explora el seu univers ric i imaginari, poètic i màgic per a parlar sobre les relacions humanes, que apunta a la coexistència entre les tradicions i la vida contemporània, la realitat i el somni, la vida i la mort, dissolent així els límits entre aquests conceptes.

Produïda per EDDIE SAETA, Girimunho constitueix un treball antropològic molt valuós que L’Alternativa ofereix ara en una passi exclusiu abans de la seva estrena en cinemes el proper any 2012.