Pilar Nieto, de Mans Unides, ens fa arribar aquesta carta:
Estimats amics:
La directora de cinema Nocem Collado i el guanyador de la VIII edició del Festival, Mauro Rendónsurten AVUI cap a Camerun.
Al llarg de deu dies podran conèixer alguns dels projectes que Mans Unides dóna suport en aquest país africà i aprofundir en el treball dels nostres socis locals. Hospitals, escoles, programes agrícoles i de reinserció escolar i familiar per a nens i nenes del carrer, seran alguns dels projectes que visitaran durant el viatge.
A més, tindran l’oportunitat de realitzar un curtmetratge documental al país africà. Mauro ens explicales seves expectatives, destacant l’oportunitat per aprendre que suposa viatjar amb Nocem, una directora experimentada en el rodatge de documentals.
El guanyador de la IX edició viatjarà 10 dies a l’Índia per conèixer alguns dels projectes de cooperació per al desenvolupament que Mans Unides dóna suport i realitzar el seu propi curtmetratge documental costat de Guillermo García López, guanyador del Goya el 2017 pel seu documental Fràgil equilibri.

A què estàs esperant? Envia un curtmetratge d’1 minut amb la teva recepta per lluitar contra la fam al món. També pots guanyar una càmera de vídeo professional i molts premis més! 
Anima’t, concursa i … guanya!

Pilar Nieto