El proper 17 de desembre a les 11:00h tindrà lloc una taula rodona sobre interpretació amb la participació de Sílvia Quer, Nausicaa Bonín i Irene Roqué, integrants de l’equip de La llum d’Elna, premiada als X Premis Gaudí.

Amb l’objectiu d’incentivar els artistes intèrprets i donar-los eines per poder enfocar les seves sortides laborals, la Fundació AISGE i l’Acadèmia del Cinema Català organitzen la segona trobada amb integrants d’una de les pel·lícules premiades als darrers Premis Gaudí, després de la sessió que es va celebrar el passat mes de maig sobre Incerta Glòria.

La trobada tindrà lloc el 17 de desembre a les 11:00h a la Seu de l’AISGE (Consell de Cent 433, Barcelona), i comptarà amb la participació de Silvia Quer, directora, Nausicaa Bonnín, actriu, i Irene Roqué, directora de càsting. La sessió estarà moderada per Laia Espot, cap de càsting de TV3.

La finalitat de l’activitat és donar una perspectiva polièdrica del sector als assistents; des de com dur a terme un projecte i dirigir-lo, fins al procés de preparació d’un càsting, partint sempre de l’experiència personal i professional de les participants en el projecte concret de La llum d’Elna.

Aquestes trobades de caràcter íntim entre director, actors, actrius, guionistes, directors de càsting i els assistents que ho desitgin, són fruit de la col·laboració que des de fa ja 4 anys la Fundació AISGE manté amb l’Acadèmia del Cinema Català i els Premis Gaudí.

L’entrada és lliure fins a completar aforament amb confirmació prèvia escrivint a: aisge.barcelona@aisge.es