La nova pel·lícula de Dani de la Orden arriba a les sales de cinema el 13 de setembre.

Després de presentar-se en secció oficial al Festival de Màlaga i ser la pel·lícula inaugural del BCN Film Fest, el nou film de l’acadèmic Dani de la Ordenarriba a les sales de cinema el 13 de setembre. Amb un guió escrit a quatre mans per Marta Buchaca i el propi director, a partir d’una obra teatral de Buchaca, Litus narra el retrobament d’un grup d’amics després de la mort d’un d’ells, en Litus, que abans de suïcidar-se ha deixat una carta personalitzada per a cadascú. 

La pel·lícula, produïda per A Contracorriente Films i Álamo Producciones Audiovisuales, compta amb un repartiment encapçalat per Quim Gutiérrez, que encarna el germà d’en Litus, Belén Cuesta, Álex García, Adrián Lastra, Miquel Fernández i Marta Nieto. 

Dani de la Orden és el director dels films Barcelona, nit d’estiu (2013) i Barcelona, nit d’hivern (2015), ambdues nominades en diverses categories dels VI i els VIII Premis Gaudí, respectivament, i la primera d’elles guanyadora del Gaudí a Millor música original per a Joan Dausà.