16/7: Gala dels Premis Impacte

Els Premis Impacte són atorgats pel Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya, l’entitat que representa i impulsa la nostra professió al sector de la comunicació i el màrqueting. Aquests premis són un reconeixement a agències, marques, i empreses de serveis per les seves accions o campanyes de comunicació que més impacte han generat, així com a professionals que han dignificat la professió de manera destacada. Els Impacte són la representació del dinamisme del sector tenint molt present les noves realitats professionals. Catalunya és talent, creativitat i innovació i els Impacte són el seu millor aparador. Els Premis Impacte són un ingredient fonamental per assolir el gran objectiu: tornar a posar Catalunya com a referència internacional en comunicació, màrqueting, publicitat i relacions públiques.

Tota la info. en aquest enllaç

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

%d bloggers like this: