Inèdita durant 37 anys: Projecció del film “El diario rojo”

Després de rodar el 1976 el film El hombre perseguido por un OVNI, Juan Carlos Olaria va rodar al 1982 una segona pel·lícula que mai es va estrenar. Protagonitzada per Joan Estrada, Anna Sales, Jaume Pirineos i Santiago Lapeira, El diario rojo ha romàs inèdita durant quasi quatre dècades. Aquest dissabte 4 de maig 2019 de 11h a 13h, projecció de El diario rojo, la pel·lícula que Juan Carlos Olaria va filmar el 1982 i que ha romàs inèdita durant 37 anys. Amb l’assistència de del director Juan Carlos Olaria i l’actor Joan Estrada. Presentació a càrrec de Pere Koniec.

Cine Zumzeig. C/Béjar 53 (Metro L3: Tarragona) Barcelona. Entrada Lliure fins completar l’aforament!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

%d bloggers like this: