La revolució en el món de la Propietat Intel·lectual a Europa, USA i Xina

La propietat intel·lectual és un valor clau per a la sostenibilitat econòmica i el futur del sector audiovisual, tant a nivell de creadors com d’empreses i, en general per al conjunt de les indústries. Dimart vinent, dia 6, el Col·legi d’Economistes de Catalunya organitza, a partir de les 6 de la tarda, una jornada sobre aquest tema, adreçat al conjunt de les petites i mitjanes empreses interessades.

El programa, presentat i moderat per Julià Manzanas, vicepresident de la Comissió d’Economia del Coneixement i Innovació del Col·legi d’Economistes de Catalunya, serà el següent:

“Com les inversions en innovació i R+D poden beneficiar les PIMES?”, a càrrec del mateix Julià Manzanas.

“Fractus, una experiència amb patents i innovació a Europa, USA i Xina”, amb la intervenció de Rubén Bonet, CEO de Fractus.

“Què fem per a les PIMES i quines són les oportunitats per participar en els programes de la UE?”, per part de Jacint Soler, director de Col·lectius i Relacions Internacionals de PIMEC.

“Com passar de ser emprenedor a une PIME innovadora”, a càrrec de Pere Condom, Director del Programa Catalunya Emprèn i Director de l’àrea d’Emprenedoria i Formació del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.

“Com pots participar a nivell europeu i fer escoltar la teva veu? – Programa Patent Factory”, amb la intervenció de Francisco Mingorance, d’IP Europe.

Us podeu inscriure gratuïtament des d’aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

%d bloggers like this: