Malfrat presenta els continguts de la seva  televisió local de Malgrat, TVM, durant els seus 15 anys d’emissió que  s’han digitalitzat i es posaran a l’abast de tothom. La Regidoria d’Arxiu i Publicacions va presentar les imatges digitalitzades en un acte públic el passat 16 de desembre.

Durant els últims 7 anys, l’Arxiu Municipal ha treballat en la digitalització de les imatges produïdes per Televisió de Malgrat durant els 15 anys que van durar les emissions, del 1983 fins el 1999. Aquesta tasca de digitalització ha estat possible gràcies a les persones que hi han treballat: Laia Collell, Júlia Dalmau, Tururut Media i Cran Consulting.

S’han digitalitzat gairebé 3.000 fitxers de vídeo i més de 1.000 hores d’imatges digitalitzades, que es posaran a l’abast de tothom.

L’any 2011 es va promoure la donació a l’Arxiu Municipal de l’Ajuntament del fons d’imatges amb la voluntat que es digitalitzés i es posés a l’abast de tota la ciutadania. A partir del 16 de desembre aquestes imatges restaran penjades a Internet.