La pel·lícula “Miss Dalí” de Ventura Pons ha estat acceptada per optar als Oscars

La pel·lícula “Miss Dalí” del director Ventura Pons ha estat acceptada per L´Academy of Motion Picture Arts and Sciences per optar als Oscars, en les categories de: Millor pel·lícula, millor guió, millor actriu (Siân Phillips), millor actriu secundària (Claire Bloom), millor actor (Josep Maria Pou), Millor actor secundari (Joan Carreras), Millor música (Joaquim Badia), Millor direcció artística (Bel·lo Torras), millor muntatge (Marc Farreras), millor so (Xavi Saucedo), Millor fotografia (Tito Arcas i Vila-San Juan), milor vestuari (Rosa Montes) i millor perruqueria i maquillatge (Anna Merino).

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

%d bloggers like this: