El MINIPUT és l’única mostra de televisió de qualitat que té lloc a l’Estat. La 24a edició se celebrarà el dissabte 1 de desembre de 2018 de 10.00 a 21.00h al TEATRE del CCCB (c/ Montalegre 5, 08001 Barcelona).

La inscripció al MINIPUT és gratuïta i es pot fer a través del web miniput.cat o clicant a l’enllaç de sota
Inscripcions

BUSCANT NOUS MITES TELEVISIUS

El MINIPUT aglutina, d’una banda, programes arriscats, innovadors i de servei públic de les televisions d’arreu del món amb una selecció del millor que s’ha pogut veure a l’última edició de l’INPUT (International Public Television Screening Conference); i, d’altra banda, ofereix un tast dels programes o temes més destacats de l’actualitat televisiva.

Al MINIPUT d’aquest any podreu veure, entre d’altres, dues maneres radicalment diferents d’acostar-se a la problemàtica dels refugiats, d’una banda a través de l’humor i el musical (Grotesco), i de l’altra des de l’interior de les bandes de tràfic de persones que els ajuden a sortir del país (Human Smugglers). També es podran veure dos formats innovadors de televisió de servei públic adreçada a grups minoritaris (Old people’s home for 4 year olds i Give us a break!); documentals que intenten reconstruir la història a través d’un arxiu excepcional (Tokyo Black Hole) o a través de testimonis arriscats (National bird, produit per Errol Morris i Wim Wenders); un reality show on les mares abandonen els seus rols familiars (Gone mom), un còctel de programes inclassificables de la mà del cap del Departament d’Audiències Joves de la televisió pública suïssa (SRF) i una sessió especial sobre els programes de la Generació Z.

CONSULTA TOTA LA PROGRAMACIÓ AQUÍ!

El MINIPUT està co-organitzat per la URL-Blanquerna, el Tecnocampus Mataró, la UAB, el CCCB, Mediapro, betevé, TV3, la UPF i compta amb la col·laboració de la UdG, URV i la UdL, així com de Catalunya Film Festivals.

%d bloggers like this: