Després de guanyar el Gran Premi del Públic al Festival de Sitges 2017, Matar a Dios arriba als cinemes aquest divendres 21 de setembre

A mig camí entre la comèdia negre i el gènere fantàstic, aquest divendres 21 de setembre la pel·lícula Matar a Dios arriba a les sales de cinema. Es tracta de l’òpera prima de Caye Casas i Albert Pintó, que han escrit i dirigit de manera conjunta. No és la primera vegada que treballen junts: amb el multipremiat curt Nada S.A. van recórrer més de 60 festivals i van rebre una nominació als Premis Gaudí, i amb el curt R.I.P. van guanyar el premi a Millor Curt Fantàstic al Festival de Sitges.

Matar a Dios situa l’acció en una casa aïllada enmig d’un bosc on una família es prepara per celebrar cap d’any. De sobte, apareix un personatge misteriós que afirma ser Déu i amenaça amb exterminar a tota la humanitat, oferint la possibilitat de salvar a dues persones escollides per la família en qüestió. Encapçalen el repartiment els acadèmics Itziar Castro i Francesc Orella, juntament amb Emilio Gavira, Eduardo Antuña, David Pareja i Boris Ruiz.