Subvencions per a la producció de sèries audiovisuals de ficció

L’objecte d’aquestes bases és subvencionar la producció de sèries audiovisuals de ficció que emprin i posin de relleu els valors creatius, artístics i tècnics, amb una clara voluntat innovadora, tant des de la perspectiva formal com tècnica.
Als efectes d’aquestes bases, s’entén per sèrie l’obra audiovisual de ficció seriada amb un mínim de 4 capítols i 200 minuts, i un màxim de 10 capítols i 500 minuts.

Únicament pot ser objecte d’aquestes bases la primera temporada de la sèrie audiovisual de ficció.

Les subvencions previstes en aquestes bases s’adeqüen al Reglament (UE) núm. 651/2014 de la Comissió, de 17 de juny de 2014, pel qual es declaren determinades categories d’ajuts compatibles amb el mercat interior en aplicació dels articles 107 i 108 del Tractat.

Llegiu-ne més
El termini de presentació de sol·licituds és del 03 al 20 de setembre del 2018, ambdós inclosos.

Consulteu les condicions tècniques necessàries per fer els tràmits en línia.

Els telèfons de contacte:
Dubtes sobre les línies de subvenció: 938 805 694 i 935 673 551.
Dubtes tramitació telemàtica: 935 529 166.
Horari: de 9 a 14 h. de dilluns a divendres.

Poden optar a les subvencions les empreses de producció audiovisual independents, incloses les agrupacions d’interès econòmic (AIE), que estiguin inscrites en el Registre d’empreses audiovisuals de Catalunya o en el Registre administratiu d’empreses cinematogràfiques i audiovisuals gestionat per l’Institut de la Cinematografia i de les Arts Audiovisuals (ICAA) o les d’un estat membre de la Unió Europea o associat a l’Espai Econòmic Europeu i amb establiment operatiu a l’Estat espanyol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

%d bloggers like this: