La 5a edició del Festival Internacional de Sèries de Barcelona, el Serielizados Fest, se celebrarà els dies 27, 28, 29 i 30 de setembre de 2018. Enguany el festival manté el seu aforament i tindrà el Hall i l’Auditori del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona – CCCB com a seu central, a més d’altres espais com la Filmoteca de Catalunya i l’Auditori de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna.

ESTRENA DE SÈRIES INTERNACIONALS

Com a novetat, el festival tindrà la secció Panorama on estrenarà un total de 11 sèries inèdites a Espanya. La projecció serà a l’Auditori del CCCB i hi haurà vot del públic. Les entrades seran gratis amb inscripció.

A la secció Panorama es projectarà l’èxit de la televisió flamenca De Dag (The Day); la nova sèrie d’HBO en coproducció amb RAI, basada en el bestseller d’Elena Ferrante La Amiga Estupenda (Itàlia) després de la seva estrena mundial al Festival de Venècia i que més tard es podrà es veure a HBO Espanya; i directament des de la Berlinale 2018 Sleeping Bears amb presència de Keren Margalit (Israel). També s’estrenarà el primer capítol de la segona temporada del dramedia millenial Mai Neva a Ciutat (Espanya – Illes Balears); Heimebane (Noruega), una ficció que narra la història d’una dona entrenadora d’un equip de primera divisió masculí noruec; i el capítol pilot de Liberty la nova producció de la DR, la televisió pública danesa, adaptació de la novela Libertad de Jakob Ejersibo sobre la vida dels expatriats europeus al cor del continent africà. Dins del cicle Jón Gnarr a la Filmoteca de Catalunya s’estrenarà Borgarstjorinn (The Mayor). amb la presència de Gnarr, protagonista de la sèrie on interpreta un alcalde de Reikiavik fictici. A la cloenda del festival es projectarà una marató de Wellington Paranormal (Nova Zelanda), la nova comèdia de Jemaine Clement (Flight of the Conchords) i Taika Waititi (What we do in the shadows), spin-off de la pel·lícula What we do in the shadows. Les tres sèries restants de la secció Panorama les anunciarem properament.