FINS 11 SET SEGUIRÀ OBERTA L’EXPOSICIÓ DEL MAIG 68

El Palau Robert, presenta l’exposició de les fotos més emblemàtiques del maig Francès, a carrer dels fotògrafs de France Soir . Fins a l’11 de setembre del 2018, es pot veure aqeusta expisició a la Sala 4 del Palau Robert, és un projecte comú de l’Institut français d’Espagne i de l’associació de fotògrafs CéTàVOIR, amb la col·laboració de l’Agència Roger-Viollet per il·lustrar aquest moment històric des d’un angle insòlit.

La mostra, ha estat comissariada per Gilles Favier, director artístic de la mostra fotogràfica ImageSingulières, presenta 50 fotografies de 18 fotògrafs contractats per France-Soir, que es conserva a l’Agència Roger-Viollet.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

%d bloggers like this: