+

El dimarts 12 de juny es va dur a terme la presentació de GAMELAB Barcelona 2018, Congrés Internacional de Videojocs i Oci Interactiu, un dels de majors aconteixements en tot el món d’aquest sector. Gemelab es durà a terme a Barcelona del 27 al 29 de juny a l’Hotel Hesperia Tower.

GAMELAB farà pública la seva programació completa, les línies mestres de la seva XIV edició i els noms dels principals creadors i gurus internacionals als que reunirà en tres jornades en què analitzar les últimes tendències creatives, tecnològiques i de negoci del sector del Videojoc, la indústria Cultural de major impacte econòmic i expansió social de totes existeixen en l’actualitat.

GAMELAB 2018 compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de l’Hospitalet, del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport i l’Ajuntament de Barcelona, ​​en col·laboració amb l’Acadèmia de les Arts i les Ciències Interactives, Devicat i el Govern de Canadà. Mitjans col·laboradors: Gamesindustry.biz i Gamereactor.

Fundada el 2005, Gamelab és una organització sense ànim de lucre dedicada a crear esdeveniments de qualitat on professionals, investigadors, acadèmics, empresaris i inversors del món de l’entreteniment digital es donen cita per trobar inspiració i compartir projectes i idees.Els esdeveniments de Gamelab connecten i inspiren a la propera generació de creadors digitals perquè donin forma al futur de les experiències i entorns interactius digitals.

 

 

 

 

info: Gamelab