TV3, líder del març per vuitè mes consecutiu, amb una quota del 14,8%, i rècord històric de valoració qualitativa

TV3 és líder absoluta del març, per vuitè més consecutiu, amb una quota del 14,8%, a més de 5 punts de la cadena classificada en segon lloc. TV3 creix respecte al mes de febrer i és la cadena que guanya més audiència. El març ha estat el segon millor mes de la temporada, darrere de l’octubre. TV3 assoleix la millor arrencada des del 2012 en aquest primer trimestre. TV3 aconsegueix al març el rècord històric de valoració qualitativa, segons el GFK, amb una puntuació del 8,5. Mai abans cap cadena generalista havia aconseguit aquesta valoració. Continua també el lideratge destacat de TV3 en les franges de “day time” i “prime time”. TV3 ha estat la cadena més vista 30 dies dels 31 del mes de març, i també ha liderat el rànquing de programes en 31 ocasions. 18 dels 20 programes més vistos del mes són de TV3.

+ info en aquest enllaç: CCMA