Cinemes Texas- Torna la secció “Joies que mai hem d´oblidar”.

Dimarts 6 de març a les 20:00 h. projectarem la pel·lícula: “Història de la meva mort·, amb l´assistència del seu director Albert Serra. Hi haurà presentació i col.loqui amb el públic assistent.

El film se centra en la transició entre el segle XVIII, el del racionalisme, el segle de les llums i la sensualitat, i els principis del segle XIX, el del romanticisme, l’obscurantisme i la violència. Dues famoses figures personifiquen aquests mons, Casanova i Drácula. A França, en una atmosfera de corrupció i alegria artística, un veterà marquès, sempre acompanyat pel seu servent de les terres del nord, viu en un petit poble agrícola envoltat de boscos. El Marquès és conegut per les seves espectaculars conquestes sexuals. No obstant això, amb l’arribada del Comte, l’atmosfera al petit poble arribarà a ser fosca i opresiva, portant-nos fins a un sobtat, estrany i misteriós final. 

FESTIVAL DE LOCARNO 2013: PREMI MILLOR PEL·LÍCULA; 

PREMI GAUDÍ 2013: MILLOR VESTUARI.