El Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) ha avalat el programa que l’”InfoK” va emetre després del referèndum de l’1 d’octubre. Per 5 vots a favor i només un en contra, l’autoritat audiovisual considera que l’informatiu infantil va complir fil per randa el Llibre d’Estil d’aquesta casa, amb rigor, imparcialitat, neutralitat i pluralisme.

A més, en contraposició a les crítiques que molts mitjans i polítics li havien dedicat, el CAC posa en valor la forma de treballar de l’”InfoK”, amb diverses visions de diferents conceptes, un repàs de fets històrics, amb un llenguatge pensat per a nens, i evitant imatges de la violència explícita de l’1-O. El Consell Audiovisual destaca que el teleinformatiu del Super3 -adreçat a nens d’entre 8 i 12 anys- va presentar dues visions sobre diferents aspectes tractats en el programa, com ara “l’oportunitat de la reforma constitucional; la legalitat de les votacions o no; el suport a l’1-O o no; i la valoració de les actuacions dels cossos de seguretat”.