La cineasta, Isabel Coixet, serà una de les encarregades de posar el toc final a la setena edició de Atlántida Film Fest, que se celebra a Palma de Mallorca entre el 26 de juny i el 2 de juliol. Coixet presentarà el documental SEA SORROW, de l’actriu britànica Vanessa Redgrave, qui debuta en la dirección amb aquest documental i també viatjarà a la illa per presentar el seu treball.
L’acte de clausura tindrà lloc el proper 2 de juliol, a les 21.30h, en Ses Voltes. Al final de la projecció, Coixet i Redgrave mantindran un petit diàleg sobre el film.Sea Sorrow és un documental sobre la crisi dels refugiats, una reflexió molt personal d’algú que amb tan sol dos anys va ser evacuada de Londres convertint-se també en una refugiada. I ens ho explica a través dels ulls i les veus de militants i nens fusionant el passat amb el present, el documental amb el teatre.
Emma Thompson i Ralph Fiennes posen veu a una narració en constant lluita pels drets humans.
Palma de Mallorca és la seu física de la setena edició de Atlántida Film Fest. Allí el Festival acaba el 2 de juliol, però a través d’Internet es pot gaudir de tota la programació fins al proper 26 de juliol. En total 81 títols que centren la seva atenció, un any més, a Europa.
Be Sociable, Share!