El Mercat Audiovisual de Catalunya arriba amb la seva 18a edició el 14 i el 15 de juny a les instal·lacions Roca Humbert Fàbrica de les Arts Granollers. Enguany, el MAC col·labora amb la plataforma Digital Granollers, un mitjà orientat a la cultura digital, una aliança estratègica que preveu tenir continuïtat en futures edicions.

El MAC i Digital Granollers s’organitzen des de l’Ajuntament de Granollers amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i la col·laboració d’institucions públiques i privades. En motiu d’aquesta sinèrgia, on els dos hauran de compartir espais i alguna activitat, s’amplia la durada de l’esdeveniment.

MAC_CAPCALERAS_WEB20175

Un MAC molt digital

Des de Digital Granollers es promourà una reflexió crítica i creativa sobre el conjunt de tecnologies vinculades a Internet i la transformació inèdita i accelerada que està provocant en les nostres vides en l’àmbit professional, cultural, educatiu i de participació per saber com afecta als ciutadans aquest model.

Digital Granollers és la marca des d’on es va donar continuïtat a la Catosfera, un punt de trobada de la xarxa d’ Internet catalana que va celebrar tres edicions entre 2008 i 2013. Entre 2009 i 2014, i ja amb la denominació de Digital Granollers, la ciutat va acollir quatre edicions d’aquest cicle de debats en profunditat sobre les novetats tecnològiques d’Internet que aplegava a la comunitat al voltant del domini .cat. Ara aquest model es reformula, acompanyant el Mercat Audiovisual de Catalunya.

Ponències, sessions informatives, presentacions de productes i serveis i un espai de fira orientat a les empreses -Fira MAC- són algunes de les activitats que inclourà el Mercat Audiovisual de Catalunya 2017. A més, hi haurà presentcions d’innovacions tecnològiques relacionades amb la Realitat Virtual (RV), l’enregistrament i projecció d’imatges en 360º i els videojocs, oferint diferents experiències immersives amb la màxima interactivitat amb el públic.

Les inscripcions a la 18a edició del Mercat Audiovisual de Catalunya són totalment gratuïtes i ja és poden fer a la web del MAC2017 i de Digital Granollers, on ben aviat donaràn a conèixer el programa detallat d’activitats.