Anna Boyé, presenta el seu  documental sobre el matriarcat de l’illa de Sumatra, el dijous 25, a la casa Golferichs de Barcelona (19 hores) . No us ho perdeu!

01anaboye25mayoEl documental s’inicia amb aquesta frase: “Hi ha un lloc al món on només les dones hereten les terres…”.
A l’oest de la illa hi viu el poble Minangkabau, una comunitat matriarcal de més de quatre milions de persones, on les tradicions ancestrals -denominades Adat- situen a la mare al centre de la societat. Allí les dones hereten la casa, la terra i els béns de la família, que passen de mares a filles. El llinatge el transmeten elles i el consens o acord mutu entre home i dona és la base que sustenta la vida. En mig de la societat musulmana que predomina a Indonesia, destaca aquesta comunitat també musulmana, on les dones tenen a la natura como a mestra i guia per a dirigir el seu entorn.[+info a Món Comunicació]

Teniu en compte que aquest documental, també és podra veure el dijous 8 de juny al Casal de Barri Poblenou, consulteu santmartiambveudedona.cat