El certamen suma la comunitat Digital Granollers

La 18a edició del Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC) creix en dimensions i enguany presenta com a novetat la col·laboració amb la plataforma Digital Granollers, orientada a la cultura digital en general. És una aliança estratègica que pretén que tingui continuïtat en el futur. Els dos esdeveniments compartiran espais i algunes activitats comunes, dins un programa conjunt. Per aquest motiu el MAC amplia la seva durada i se celebrarà els dies 14 i 15 de juny, i tindrà d’escenari Roca Umbert Fàbrica de les Arts de Granollers.

Un MAC immersiu

El Mercat Audiovisual de Catalunya arriba a la seva majoria d’edat amb un programa d’activitats que inclourà ponències, sessions informatives, presentacions de productes i serveis i un espai de fira orientat a les empreses, Fira MAC.

En aquest àmbit es presentaran innovacions tecnològiques relacionades amb la Realitat Virtual (RV), l’enregistrament i projecció d’imatges en 360º i els videojocs, oferint diferents experiències immersives que cercaran la màxima interactivitat amb el públic.

El MAC i Digital Granollers estan organitzats per l’Ajuntament de Granollers amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i la col·laboració d’altres institucions públiques i privades.

El nou MAC també incorporarà una col·laboració activa amb Granollers Mercat, el servei municipal de promoció econòmica, amb l’objectiu de potenciar el sector professional de l’emprenedoria.

Ben aviat s’informarà del programa d’activitats del MAC 2017 i del Digital Granollers, així com de l’obertura del període d’inscripció gratuïta.

El MAC més digital

Des de l’àmbit propi de Digital Granollers es promourà una reflexió crítica i creativa sobre el conjunt de tecnologies vinculades a Internet i la transformació inèdita i accelerada que està provocant en les nostres vides en l’àmbit professional, cultural, educatiu i de participació. En definitiva, com afecta als ciutadans. Aquest model s’emmarca plenament en el projecte Granollers, ciutat educadora.

Digital Granollers és la marca a través de la qual es va donar continuïtat a la Catosfera, un punt de trobada de la Internet catalana que va celebrar tres edicions entre 2008 i 2013. Entre 2009 i 2014, i ja amb la denominació de Digital Granollers, la ciutat va acollir quatre edicions d’aquest cicle de debats en profunditat sobre les novetats tecnològiques d’Internet que aplegava a la comunitat al voltant del domini .cat. Ara aquest model es reformula, acompanyant el Mercat Audiovisual de Catalunya.

www.audiovisualmac.cat

#MACDigital2017